Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Bedrijfsuitje Ardennen

De leukste en meest Bizon'dere bedrijfsuitjes en personeelsuitjes Ardennen... laat u inspireren en verrassen...
Aantal personen
Prijs per persoon
Kenmerken bedrijfsuitjes
Er zijn 3 bedrijfsuitjes gevonden

Bedrijfsuitjes Ardennen

Wij verzorgen al meer dan 36 jaar uiteenlopende bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes en relatie-events op diverse locaties in de Ardennen. De bedrijfsuitjes in de Ardennen zijn dichterbij dan u denkt…
Hierbij treft u diverse Outdoor-activiteiten aan waarmee u zelf uw programma kunt samenstellen voor uw personeelsuitje Ardennen. Uiteraard verzorgen wij ook volledig verzorgde bedrijfsuitjes in de Ardennen, zoals u zult aantreffen bij programma’s als ‘Personeelsuitjes Ardennen’ en ‘Teambuilding Ardennen’. Keuze genoeg!

Op slechts een uur rijden vanaf Maastricht treft u dé omgeving aan perfect geschikt voor uw bedrijfsuitje Ardennen, training of personeelsuitje Ardennen. Diverse outdoor activiteiten variërend van quadrijden, paintball, mountainbiken, klimmen, abseilen, interactieve OutdoorGames, etc. kunt u hier aan den lijve ondervinden en combineren met elkaar. Het niveau van de outdoor activiteiten in de Ardennen wordt altijd aangepast aan het sportieve niveau van de deelnemers tijdens onze bedrijfsuitjes Ardennen, waardoor iedereen het naar zijn/ haar zin heeft. Of u bij de Ardennen nu denkt aan survival, outdoor, actief, teambuilding, trainingen óf de diverse activiteiten, wij zullen zorg dragen voor een passend en Bizon’der Ardennen-event. Bedrijfsuitje Ardennen: Voor iedereen te doen!