Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Over Arden Events

No nonsense bedrijfsuitjes in de Ardennen

Bedrijfsuitjes Ardennen | Personeelsuitjes Ardennen | Teambuilding Ardennen

Wij zijn dé specialist voor zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, personeelsdagen, teambuilding Ardennen en bedrijfsevenementen in de Ardennen. Wij kennen in de Ardennen de leukste en meest bizon’dere locaties om uw bedrijfsuitje / bedrijfsevent voor iedereen bizon’der te maken. Zowel voor kleine als grote bedrijven! Geen standaard programma’s maar altijd maatwerk!

 

Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere organisatiebureaus door onze no-nonsense, creatieve en sportieve insteek. Want sportief leent zich uitstekend voor diverse doeleinden; of u nu een bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, vergadering of een relatiedag aan het organiseren bent; een sportief element in een programma verwerken is de bindende én ontspannende factor!

 

Onderscheidende focus | Teambuilding Ardennen
Wij hebben een sterke focus op het principe ‘schoenmaker blijf bij je leest’ en ‘doen waar je goed in bent’. Wij claimen niet dat we overal goed in zijn…. Wij steken onze tijd en energie liever in programma’s waar we wel goed in zijn, zodat deze programma’s voor onze klanten tot het beste gewenste resultaat leiden. Om aan deze focus invulling te geven beperken wij ons tot uitvoering van programma’s voor alleen de zakelijke markt.

 

Zoals gezegd; we zijn actief in de Belgische Ardennen waar we de meest fantastische, leuke, aparte, niet alledaagse en Bizon’dere locaties kennen. Met ruim 36 jaar ervaring (sinds 1988) kunt u met recht spreken van dé specialist voor bedrijfsevenementen en bedrijfsuitjes in de Belgische Ardennen!