Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Bedrijfsuitje Ardennen OutdoorGame

Het leukste bedrijfsuitje in de Ardennen
Het leukste bedrijfsuitje in de Ardennen; voor iedereen te doen

Programma

Naast survival en outdooractiviteiten waar de Ardennen om bekend staan is de OutdoorGame het leukste personeelsuitje Ardennen op het gebied van interactiviteit! In dit teamuitje Ardennen worden de teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten. Door een goede samenwerking kunnen punten worden gescoord. Dit leidt tot een stand die online op de GameTablet te volgen is.

 

Teams worden uitgerust met een GameTablet. De teams hebben vooraf geen idee waar ze komen en wat ze op hun pad zullen aantreffen. Punten zijn te verdienen door het zo snel mogelijk oplossen van opdrachten op de toegewezen locaties. Gedurende de OutdoorGame worden de teams door de GameControl verrast met bonusopdrachten waar extra punten mee te verdienen zijn. Ook goed en snel navigeren is één van de sleutels naar de overwinning.

 

Dit personeelsuitje Ardennen wordt nog leuker door extra activiteiten toe te voegen. Afhankelijk van uw doelstellingen kunnen elementen als teambuilding en samenwerken in dit bedrijfsuitje in de Ardennen verwerkt worden.

 

De teams zien elkaar niet, maar kunnen via de GameTablet continue (realtime) zien hoe de stand is… dit leidt tot een spannende competitie. Er kan maar één team winnen…

Prijzen

Prijs per persoon: € 75,00

 

Het bedrijfsuitje Ardennen OutdoorGame omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding/instructie door begeleiders;
* Inzet GameTablets (incl. mobiel internet)
* Vervoer van materiaal en begeleiders;
* Speciale klantgerelateerde website (voor eindstand en digitale foto’s);
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij de prijs is niet inbegrepen:
* Catering;
* BTW.

Locaties

De bedrijfsuitjes in de Ardennen zijn dichterbij dan u denkt… Op slechts een uur rijden vanaf Maastricht treft u dé omgeving aan perfect geschikt voor uw bedrijfsuitje Ardennen, training of personeelsuitje Ardennen. Diverse outdoor activiteiten variërend van quadrijden, paintball, mountainbiken, klimmen, abseilen, interactieve OutdoorGames, etc. kunt u hier aan den lijve ondervinden. Het niveau van de outdoor activiteiten wordt altijd aangepast aan het sportieve niveau van de deelnemers tijdens onze bedrijfsuitjes Ardennen, waardoor iedereen het naar zijn/ haar zin heeft. Of u bij de Ardennen nu denkt aan survival, outdoor, actief, teambuilding, trainingen óf de diverse activiteiten, wij zullen zorg dragen voor een passend en Bizon’der Ardennen-event. Bedrijfsuitje Ardennen: Voor iedereen te doen!

  • OutdoorGame Ardennen
  • Catering op aanvraag
€ 75.00 p.p.
Sportief Competitief Teambuilding Fun Outdoor All-season
Offerte aanvragen Contact