Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Bedrijfsuitje weekend Ardennen

Compleet verzorgt bedrijfsweekend in de Ardennen
De Ardennen zijn dichterbij dan u denkt en hebben de laatste jaren een ware 'revival' ondergaan!

Programma

Op de dag van het event verzamelen uw gasten ’s morgens bij uw kantoor en nemen plaats in de gereedstaande touringcars. Waar zal de reis naar toe gaan..? Omgeving Utrecht? Omgeving Eindhoven? Omgeving Maastricht? Omgeving Coo? Ardennen? Op locatie in de Ardennen aangekomen staat er eerst een prima verzorgt lunchbuffet gereed.

 

Vervolgens vindt de briefing van het bedrijfsevenement Ardennen plaats; Uw gasten zullen met behulp van tablets en een GPSapparaat op pad gaan door de prachtige omgeving van de Ardennnen. Onderweg zullen de teams diverse outdooractiviteiten, vraagstellingen, denkkrakers en opdrachten moeten volbrengen. Samenwerking, teamspirit maar vooral een hoop fun zullen deze middag vullen. En het leuke van dit programma is dat de stand real-time te volgen is via het tablet!! Je weet dus exact hoe je eigen team ervoor staat, maar ook die van je collega’s! Spannng tot het eind, want je wilt natuurlijk niet verliezen, toch?

 

Na de welverdiende borrel gaat uw gezelschap naar een uitstekend hotel, waar men zich eerst even kan opfrissen. Na een gastronomisch diner is het tijd voor de feestavond! De DJ zal ervoor zorgen dat iedereen op de dansvloer komt! Tot in de kleine uurtje kan worden door gefeest.

 

De volgende ochtend, na het ontbijt, volgt er een keuze-programma, bestaande uit; mountainbiken, klimmen, abseilen, orientatietocht of een bezoek aan de grotten. Hierdoor kan iedereen zijn/ haar activiteit kiezen die men leuk lijkt. Na deze activiteiten keren uw gasten moe maar voldaan huiswaarts en wordt iedereen weer keurig naar Nederland terug gebracht.

Prijzen

Richtprijs per persoon vanaf € 500,00

 

Het bedrijfsevenement Ardennen omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding/instructie door begeleiders;
* Vervoer van materiaal en begeleiders;
* Speciaal uitnodigingstraject;
* Programma OutdoorGame;
* Borrelhapjes;
* Diner in hotel;
* Overnachting 4* hotel (o.b.v. 2 pers. per kamer);
* Ontbijtbuffet;
* Activiteiten keuze-programma dag 2;
* Lunchpakket terugreis;
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij de prijs is niet inbegrepen:
* Overige catering;
* Feestavond (zaalhuur, aankleding, DJ);
* BTW.

 

Bovenstaande prijs is een richtprijs; prijs is mede afhankelijk van concrete datum.

Locaties

Op slechts een uur rijden vanaf de Nederlandse grens treft u het plaatsje Coo aan. Coo is ondermeer bekend vanwege de aanwezige watervallen (een toeristische bezienswaardigheid bij uitstek). Het gezellige plaatsje ligt centraal in de Ardennen en biedt de perfecte omgeving voor de diverse Outdooractiviteiten!

 

Tevens ligt Coo in de nabijheid van de mondaine plaats Spa, bekend om het water en haar thermen. Spa biedt hiernaast ook uitstekende mogelijkheden om te verblijven.

  • Bedrijfsuitje weekend Ardennen
€ 500.00 p.p.
Sportief Competitief Teambuilding Fun All-season Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact