Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

"Wat was dit een onvergetelijk en bijzonder weekend!"

Rob Welles - Ovata

Het begon allemaal op de vrijdag, waar we na een leuke heenrit aankwamen bij een gezellige Ardense Hoeve in de Ardennen.

Wat een toplocatie is dit: prachtig, luxe kamers met heerlijke bedden op een rustig park gelegen. Voorzien van diverse voorzieningen zoals zwembad, binnen locatie en de prachtige natuur in de buurt. Op de vrijdagavond genoten van een goed verzorgde maaltijd, waarna er gefeest kon worden!

 

De zaterdag stond na het ontbijt in het teken van een ‘Outdoorgame”, met GPS tracking en bedrijfs gerelateerde vragen. Ondanks de regendruppels was dit een fantastische ervaring waarin aspecten als samenwerking, teambuilding en expertise naar voren kwamen.

 

Na terugkomst bij de Ardense Hoeve en een goed verzorgde lunch hebben we ons prima vermaakt bij een bierbrouwerij in de buurt. Een leuke rondleiding, waarna er de nodige biertjes werden genuttigd! De zaterdag hebben we uiteindelijk afgesloten met een BBQ en een spelletjesavond, waarna we op de zondag weer terug zijn gegaan naar Nederland.

 

De begeleiding vanuit Bizon Events was perfect. De locatie en activiteiten waren perfect en goed verzorgd, waardoor alles goed verliep. Er is ruimte voor spontane verandering van activiteiten (denkend aan het mindere weer) en voor eigen initiatieven ( BBQ).

 

Dit alles heeft de samenwerking met Bizon Events als zeer prettig doen ervaren. Een volgende keer zullen we dan ook zeker weer een aanvraag doen bij Bizon Events voor een bedrijfsuitje!