Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Paasuitje Corona-proof editie | AutoGame

Het leukste uitje om met Pasen 2022 met elkaar te beleven!
Beleef samen met je familie en vrienden dit Corona-proof uitje

Programma

Paasuitje 2022; de AutoGame

Dit is het leukste Paasuitje 2021; Download onze Game-App, neem plaats in je auto en ga op zoek naar de juiste route met bijbehorende opdrachten-locaties!

Tijdens dit Paas-uitje (AutoGame) neem je plaats in je eigen auto en ga je uitdagende opdrachten volbrengen in de omgeving. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde AutoGame-app ga je op zoek naar opdracht-locaties in jouw omgeving. Uiteraard kom je tijdens je route op de meest leuke weggetjes terecht.

 

Je kunt dit Paasuitje 2022 spelen met bijvoorbeeld je eigen gezin, maar ook tegen andere gezinnen of vrienden. Het leukste is als je met zijn 2en, 3en of 4en in een auto zit, dus je partner of huisgenoten kunnen ook gezellig deelnemen.

 

Wij bieden een volwassen-editie, maar ook een AutoGame Family-Edition aan. Bij deze laatste versie is er een mooie combinatie van opdrachten voor zowel de volwassenen in de auto, maar ook voor de kids (8-12 jaar). Hierdoor kan iedereen een actieve bijdrage leveren aan dit Paasuitje.

 

Uniek: Op maat gemaakte routes!

We zetten voor elk familie / vriendengroep een eigen route uit, startend en eindigend vanaf een centrale locatie voor jullie gezelschap. Dit kan bijv. een woonadres van één van de deelnemers zijn, maar dit kan ook een andere (eigen) gewenste locatie zijn. De routes duren gemiddeld circa twee á twee en een half uur, maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw ‘navigatie-skills’ ;-). Je mag zelf bepalen of je jullie AutoGame | AutoRally op eerste of tweede Paasdag wilt gaan rijden.

 

Weten jullie door goed samen te werken de juiste locaties te vinden en de opdrachten te volbrengen? Je rijdt deze route van (opdracht)locatie naar (opdracht)locatie, maar hebt vooraf geen idee waar de route je naar toe zal leiden….

 

Superleuke format om samen met je gezin, familie of vriendengroep te spelen. Je rijdt met je eigen auto, maar je hebt wel met elkáár dezelfde beleving, hoe leuk is dat?

 

Je kunt dit programma reserveren tot en met vrijdag 15 april 2022. We hebben dan nog even de tijd om voor jullie een gave, passende route te maken. Op zaterdag 16 april ontvang je van ons de benodigde docs om jullie AutoGame te kunnen starten.

Prijzen

Prijs per deelnemende auto: € 59,00

 

De Pasen 2021 AutoGame omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Inzet speciaal ontwikkelde AutoGame-app:
* Tailor made route voor uw gezelschap;
* Keuze uit ‘volwassen’ editie of Family-Edition;
* Unieke ‘auto gerelateerde’ denkkrakers en  cases;
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement;
* BTW.

 

Bij de AutoGame is niet inbegrepen:
* Inzet auto’s (u rijdt met uw eigen auto);

 

 

Reserveer hieronder jouw AutoGame Pasen 2022

Nadat je hebt gereserveerd, ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende info. Op zaterdag 16 april ontvang je van ons de QR-code, waarmee je op zondag 17 april of maandag 18 april jouw AutoGame kunt gaan starten.

 

Foto's en video

  • AutoGame; Corona-proof uitje Pasen 2022
p.p.
Competitief Teambuilding Fun All-season Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact